Поредният връх, който Джаред Лето завладя

Нито Спайдърмен, нито Кинг Конг са героите, които последно изкачиха Empire State Building. Този път е самият Джаред Лето. В четвъртък актьорът и музикант успя да достигне върховете на емблематичния небостъргач в Манхатън. А причината – за да обяви пред света турнето на своята група Thirty Seconds to Mars.
Музикалнта обиколка, озаглавена “2024 Seasons” ще обхване Латинска Америка, Европа, Северна Америка, Австралия и Нова Зеландия, отбелязвайки първото хедлайнерско турне на групата от повече от пет години.
Затова Лето, който е и фронтмен на групата, явно е преценил, че случаят изисква нещо наистина голямо – а какво по-голямо от Empire State Building.
“Сградата е доказателство за всички неща, които могат да бъдат направени в света, ако вложим ума си в тях. Това е и вдъхновението зад най-новия ни албум It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day”, казва Джаред Лето в скорошно изявление.
51-годишният Джаред Лето е запален катерач, но изкачването на небостъргача е наистина огромно постижение за него и сбъдната мечта. “Направих го. Жив съм. Стигнах до върха. А изненадата бе майка ми, която седеше на прозореца на 80-ия етаж и ме наблюдавше”, каза Лето пред Today.
Той е първият човек, изкачил се законно на върха на Empire State Building, потвърдиха служители на сградата.
Турнето на Thirty Seconds to Mars започва на 15 март в Буенос Айрес. След Южна Америка, групата ще свири в Европа и Северна Америка, преди да завърши в Нова Зеландия през септември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Галена получи ултра луксозна вила край морето, подарък от...

Коледните изненади за Галена май вече валят, защото наскоро тя и мъжът й получиха фантастичен подарък от свекърва си – луксозна вила край морето. Баба Стефка купила по една вила и за двамата си наследници в Черноморец – Галин, който е мъжът на Галена и Кристиян. Много гадно! Галена скрои […]

Subscribe US Now