Гледаме Кали след речта на президента, а причината е… ВИДЕО

Изминаха почти шест месеца от концерта на Кали и нейния бенд БМХ, на който тя даде нестандартното име “Калиграф”. Само присъстващите успяха да чуят новата Кали и да се насладят на песните с нов аранжимент, изсвирени и изпети изцяло на живо. 

Оттогава всички се чудят кога и къде ще могат да гледат концерта, за който продължава да се говори ожесточено в светските среди, а нейни колеги не спират да я хвалят за смелостта да прави стойностни неща за душата. Кали реши да зарадва почитателите си, които по една или друга причина не са успели да присъстват на концерта на 1 април, като в своя канал в youtube пусне една от песните, които изпя на живо на “Калиграф”. 
“Sar Penen” е парчето, което зрителите виждат за първи път от концерта. Със сигурност в близко бъдеще талантливата певица ще пусне и останалите песни с воя канал. Но наш репортер научи, че целия концерт ще гледаме в новогодишната нощ по бТВ след речта на президента.
 

“Ето тук Кали показа целият си потенциал на певица. Техника и вокални възможности, които преди в песните еднодневки не се чуваха”, гласи един от коментарите под въпросното видео, с което изпълнителката зарадва многохилядните си почитатели.
От екипа на гласовитата певица пък научихме и много блага вест, а именно, че е решила да се върне на клубната сцена. Много заведения отправят запитвания към нея, а липсата й се оказва осезаема. Тя ще поема ангажименти по клубовете в страната, но изцяло и само със своя бенд, с който ще представят музиката си изцяло на живо. 
Кали пък в момента подготвя нов дует с Тик Ток сензацията Александра Панайотова, която взриви публиката в ‘България търси талант” през 2016 година. Песента й с Кали “ШантавУ” бе приета радушно от меломаните и те са решили да направят още една песен в тандем./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Диляна Попова изпраща лятото по бански

Колкото и да не ни се иска, лятото свърши и вече е време подобаващо да го изпратим. А какъв по-добър начин от това да усетим за последно солената морска вода по кожата си, докато лежим безгрижно на плажа. Точно това направи и българският модел Диляна Попова, която както добре знаем, споделя всеобщата […]