Диляна Попова изпраща лятото по бански

Колкото и да не ни се иска, лятото свърши и вече е време подобаващо да го изпратим. А какъв по-добър начин от това да усетим за последно солената морска вода по кожата си, докато лежим безгрижно на плажа.
Точно това направи и българският модел Диляна Попова, която както добре знаем, споделя всеобщата любов към морето и не я крие. 
През уикенда актрисата качи няколко снимки в своя Instagram профил, с които демонстрира перфектните си форми, наслаждавайки се на “циганското лято”, както самата тя се изрази. 
“Всичко до днес вече е минало”, написа тя под други снимки от родното Черноморие.
В началото на август Диляна Попова успя да ни изненада с нова визия, като качи няколко кадри, на които позира с много по-дълга коса на плитки пред базиликата Саграда Фамилия.
Независимо от различните реклами и филми, които Диляна често снима, тя винаги е държала на естествената си визия и своята кестенява коса. Затова и много рядко имаме възможност да видим красавицата с нова прическа. Очаквахме обаче, че плитките няма да се задържат дълго. И не сбъркахме.
Факт е обаче, че Диляна Попова няма нужда от каквито и да е било подобрения и промени. И ние, като много други, искрено вярваме, че е една от най-красивите българки и то точно такава, каквато е – красива, нежна и естествена. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Кейт Бланшет реши да покаже дъщеря си

Кейт Бланшет зарадва феновете си, като доведе сладката си 7-годишна дъщеря Едит на филмовия фестивал във Венеция преди броени дни. Актрисата беше заснета да върви до младото момиче, което рядко имаме възможност да видим на публично място. Бланшет беше самото въплъщение на елегантността, докато носеше разкошна черна рокля и токчета, като косата […]