Ноа Сайръс срещу Майли – драмата продължава

Когато си от голямо семейство, е твърде вероятно поне двама от неговите членове да не са в добри отношения. Изключение не прави и фамилията на Майли Сайръс, която се оказа замесена в доста странни конфликти помежду си в последните месеци.
След като Били Рей Сайръс и Тиш се разведоха, тя се омъжи за актьора Доминик Пърсел. Впоследствие стана ясно, че 53-годишният актьор от “Бягство от затвора” е имал връзка с дъщерята на Тиш и Били Рей – Ноа Сайръс.
Дали това е причината последната да не присъства на сватбата им в Малибу не е ясно. Събитието се състоя в дома на другата им дъщеря – Майли Сайръс, която също така беше шаферка.
Майли беше омъжена за Лиъм Хемсуърт до началото на 2020 г. А преди ден актьорът публикува своя снимка след тренировка, която пък беше харесана от 24-годишната сестра на Майли Ноа Сайръс.
Очевидно интригата във фамилия Сайръс е заплетена и едва ли дори членовете й са съвсем наясно с това какво се случва. На пръв поглед обаче лагерите са два – Тиш Сайръс има на своя страна 31-годишната Майли, докато Ноа остана на страната на баща си Били Рей заедно с брат си Брайсън, припомнят US Magazine.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кристен Стюарт в 22 факта

Днес, 9 април, рожден ден празнува американската актриса Кристен Стюарт.  Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now