Защо Серина Уилямс “не се чувства добре”

Преди три месеца Серина Уилямс стана майка за втори път. След като бившата тенисистка роди Адира Ривър, заедно със съпруга ѝ Алексис Оханян вече са родители на две момиченца.
Първородната ѝ дъщеря Олимпия е вече на шест години. В скорошни интервюта Серина Уилямс е споделяла, че малката наистина много е искала да бъде по-голяма сестра и сега, когато това е факт, е много щастлива и грижовна.
В TikTok пък 23-кратната носителка на Големия шлем често разкрива малко повече от ежедневието си като майка на две деца. Докато в някои от видеата си тя представя нещата по-безгрижни, то в други не се притеснява да показва и суровата реалност, като моментите, в които ѝ е трудно да изцежда кърма.
Сега Серина Уилямс отново е откровена за по-предизвикателните моменти, с които се сблъсква.
В X (преди Twitter) тя е споделила пост, в който пише, че не се чувства добре. Очевидно обаче не става въпрос за нещо притеснително или сериозно, защото тенисистката допълва, че е нормално човек от време на време да се чувства и по този начин.
“Никой не се чувства добре всеки ден. Ако днес не се чувствате добре, аз съм с вас. Винаги има утре. Обичам ви”, пише още тя в поста си.
Още със следващата си публикация обаче, Серина Уилямс разкрива какво има силата да върне доброто ѝ настроение. И отговорът очевидно се крие в семейството, съдейки по снимката, която е споделила.
На кадъра виждаме тенисистката, гушнала тримесечната си дъщеричка, а посланието гласи: “Това ме прави толкова щастлива.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Разделени ли са Неймар и Бруна (месец след раждането на дъщеря им)

В началото на октомври бразилският футболист Неймар и половинката му Бруна Бианкарди споделиха новината, че са станали родители на момиченце на име Мави. Публикуваха и снимки от болницата, с които събраха над 18 милиона харесвания. И на тях изглеждат като наистина щастливо семейство. След това в профила на футболиста се […]

Subscribe US Now