Бомба: Красива водеща на БНТ взриви мрежата с тази новина СНИМКА

Красива водеща на БНТ взриви мрежата с топ новина, която разтърси не само онлайн последователите й, но и колегите й в телевизията.

Нора Шопова, която е бивша синоптичка в Нова телевизия, очаква с трепет първата си рожба, а новината огласи самата тя в профила си в социалните мрежи. Нещо повече – тя вече разхожда гордо голямото си коремче, защото е в 7-ия месец от бременността.
СНИМКИ от медения месец на Нора Шопова и адвоката-милионер
Въпреки популярността си Шопова някак е успяла да скрие новината и сигурно не й е било никак лесно предвид че е с манекенски мерки. Досега!

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nora Shopova (@norashopova)

На скорошен кадър се вижда ясно колко са щастливи бъдещите родители, а под него Шопова е написала всичко, което има да каже към момента по темата: “Аз + Теб = Трима”.
Очаквано под фотоса валят десетки коментари, а първата, която ги поздравява, е Ирина Тенчева, която пише: “Дааа! Виждах в снимките една особена светлина, която не може да се сбърка. Нека имаш лека и красива бременност и раждане”.
Най-после! Нора Шопова издаде кога ще е сватбата СНИМКИ
Евгения Джаферович също е побързала да честити бременността на Шопова, както и Гери Дончева: “Тази новина чаках! Честито! Поздрави”, пише тя.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nora Shopova (@norashopova)

В момента Нора Шопова и съпругът й отмарят на морето, но не издават къде точно. Все още не е ясно и какъв ще е полът на бебето, но гледайки синичкото сърчице в статуса на водещата, можем само да предположим, че е момченце./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Специалната връзка на принц Хари с майка му

Последната седмица без съмнение беше белязана от 25-ата годишнина от смъртта на принцеса Даяна. Макар двамата й сина да отбелязаха датата всеки по свой начин, почитателите на покойната лейди Ди нямаше как да не замислят за това кой от двамата повече напомня майка си. Според бившия кралски кореспондент на ВВС […]