Когато Мария Бакалова и Валери Григоров не крият любовта си

Вече не е тайна за никого, че Мария Бакалова и Валери Григоров са заедно. Първоначално двамата не обявяваха връзката си официално, но това се промени първо с появата им на събитие, а след това и в социалните мрежи.
По време на гостуване на Мария Бакалова в подкаста на Слави Панайотов – Clash Cast, разбрахме и къде са се запознали актрисата и синът на Мария Гроздева – по време на снимките на филма Dirty Angels. В него актрисата ще си партнира с Руби Роуз и Ева Грийн, а Григоров ще вземе участие като част от каскадьорския състав на продукцията.
Сега от социалните мрежи разбираме, че Мария и Валери са откраднали малко свободно време, което да прекарат заедно. От Instagram профилите им става ясно, че са в Тел Авив и, по всичко личи, че си прекарват много добре. От качените снимки се вижда как Валери Григоров силно е притиснал Мария Бакалова до себе си, докато двамата позират усмихнати и доволни от взаимната си компания.
Самата Мария Бакалова наскоро призна официално за връзката им и се обясни в любов на половинката си, като на рождения ден на Валери публикува специален поздрав към него.
“Днес празнуваме, защото ти си се родил. Бъди много здрав, много много много щастлив, смей се много, вълнувай се много, обичай смело, рискувай дръзко и знай, че ти наистина можеш всичко. Имай най-яката година досега и нека всяка следваща бъде все по-добра от предишната”, написа в своя Instagram актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Чарлз продължава делото на майка си

Миналата седмица се оказа важна на новия крал на Великобритания. Чарлз направи първото си официално посещение в чужбина в ролята си на монарх, а отзивите от визитата му в Германия са изключително положителни. Това обаче не му попречи веднага след завръщането си в родината да се заеме със символична, но […]

Subscribe US Now