Когато Джей Ло е прекалено откровена

Ще сме напълно честни – любовната история на Дженифър Лопес и Бен Афлек ни се струва една от най-романтичните сред звездите. И едва ли някой сценарист на холивудски ромком би могъл да я измисли по-добре, отколкото се е случила в живота.
Заедно, разделени и отново заедно – кой не би искал да надникне поне за малко в семейството на Джей Ло и Афлек? За щастие те самите ни дават достъп до него с помощта на официалните си профили в социалните медии.
Така научаваме, че двете деца на 53-годишната певица – близнаците Макс и Еме, са навършили 15 години преди ден. По този повод Джей Ло публикува видео в Instagram, където виждаме много лични снимки на децата през годините.
Разбира се, веднага правят впечатление онези, на които Макс и Еме са в компанията на актьора. Както и кадри, на които се вижда цялото голямо семейство на двойката: освен близнаците на Лопес от брака й с Марк Антъни, двамата са родители и на децата на Афлек от брака му с Дженифър Гарнър – 17-годишната Вайълет, 14-годишната Серафина и 10-годишния Самюъл.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голата провокация на Валерия от "Ергенът 2"

Докато в първия епизод на втори сезон на “Ергенът” видяхме представянето и визитките на участничките, едва във вчерашния втори епизод успяхме да добием и известна представя за някои от тях. Валерия Георгиева например бе първата дама, която Евгени покани на среща. И то каква среща само – на яхта. И […]

Subscribe US Now