Вдовицата на Коби Брайънт и едно недостатъчно обезщетение

24 август донесе успех на Ванеса Брайънт. В денят, който се чества като Ден на Коби Брайънт заради номерата на фланелките, които е носел баскетболиста – 24 и 8, вдовицата му приключи делото, което водеше срещу полицията и пожарната на Лос Анджелис.
На Ванеса Брайънт бяха присъдени 16 милиона долара обезщетение.
Тя и другият ищец Крис Честнър, който загуби съпругата си и 13-годишната си дъщеря в катастрофата, която уби Коби Брайънт и дъщеря му Джиана, получиха общо 31 милиона долара обезщетение, присъдено от лосандежелисткия съд.
Съдът отсъди, че шерифското управление на Лос Андежлис и пожарната служба на града наистина са разпространявали снимки на телата на загиналите от мястото на самолетната катастрофа, с което са нанесли сериозни емоционални щети да близките им.
Полицията е осъдена да изплати 10 милиона долара на Ванеса и 9 милиона долара на Крис, докато пожарната трябва да плати обезщетение в размер на 6 милиона долара на всеки от тях.
Адвокатите на Брайът и Честнър са заявили пред People, че ще обсъдят с клиентите си по-нататъшните си действия, защото не са доволни от отсъденото. Искът на вдовицата на Коби Брайънт беше за обезщетение в размер на 75 милиона долара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулиана Гани се сгоди? Показа огромен диамантен пръстен СНИМКИ

Новата любов, която Джулиана Гани изживява след раздялата с бащата на детето си май ще се окаже по-сериозна от очакваното. Поне така изглежда отстрани, но както добре знаем – силиконката често заблуждава аудиторията за случващото се в личен план. Наскоро тунингованата блондинка показа какъв нов пръстен с огромен диамант притежава […]

Subscribe US Now