Хайди Клум пак надмина себе си

Хайди Клум е звездата, която приема най-присърце Хелоуин. Тя не само успява да ни изненада всяка година с оригинални и екстравагантни тоалети, за които някой много се е потрудил, но и няколко десетилетия организира най-щурото парти по случай празника.
В последния ден на октомври в Ню Йорк се проведе юбилейното 21-во Heidi Klum Halloween Party, 
То събра на едно място десетки звезди от шоубизнеса, които също се бяха постарали да бъдат на нивото, което се очаква.
Хайди и нейният съпруг Том Каулиц и тази година успяха да надминат себе си, оставяйки без думи свидетелите на пристигането им.
“Просто исках да мисля нестандартно и да направя нещо различно и си помислих, че всички знаем как изглежда един дъждовен червей”, казва Клум за костюма си по време на партито си. “И искам да усмихна хората. … Мислех, че ще е забавно. Чувствам се като милион долара”, добавя още Хайди пред People.
Том Каулиц допълни визията на половинката си, като се беше превъплътил в рибар с въдица, прикрепена към съпругата му. Костюмът му включваше и сложен грим, който да създаде илюзията, че окото му е извадено.
Малко след началото на звездното парти, снимките показват, че Клум се е преоблякла в прозрачен, блестящ костюм по тялото, запазвайки обаче лицето си на червей. 
Що се отнася до дъщеря ѝ Лени, тя пък избра да бъде секси Жената-котка. 
Още преди появата си на Хелоуин, Клум се пошегува с костюма си с различни видеоклипове в Instagram, в които се гримира и подготвя със специални ефекти.
В едно няма съмнение и то е, че моделът отново надмина себе си. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И принцеса Шарлийн не изневери на традицията

Ако има празник, който внася настроение в иначе мрачната есен, то това е Хелуин. Видяхме деца и възрастни, известни личности и най-обикновени хора, пременени в страшни костюми за празника. А изключение не направиха и кралските особи. Хелуин беше отпразнуван и в княжество Монако. Научаваме го от самата принцеса Шарлийн, която […]