Диляна Попова заголи гръд пред камерата ВИДЕО 18+

Красивата Диляна Попова отново реши да се завърне към еротиката и заголи гръд,  а кадрите предизвикаха сърцебиене на мъжете. 

Бившата на Асен Блатечки в момента се намира в Турция, където снима корица за родно списание. Именно върху хартията ще бъде отпечатано голото й тяло, а мъжете ще плакнат жадно очи при това съвършенно тяло и небесна красота. 
На кадрите тя е облечена в дантелен прозрачен сутиен, латексова пола и ръкавици.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova)

Коментарите в социалните мрежи са положителни. Всички отбелязват, че Диляна е най-красивата българка и вече толкова години няма кой да я бие по този фактор. 
“Най-яката на света. Дичо не знам как не си е сложил въже при раздялата”, гласи един от най-интересните коментари под горещия кадър, а отговорът на моделката е емотиконка със смеещо се човече.
Припомняме, че Диляна и Дичо бяха гаджета, но се разделиха и всеки пое по своя път. Той се ожени, а Диляна продължи да тича по голямата си любов Блатечки. Успяха да създадат извънбрачно дете и временно живяха като семейство, но от година-две са отново разделени./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадата, която Брайън Мей готви за кралицата

Платиненият юбилей на кралицата определено ще е събитието на 2022 г. във Великобритания. И не само. Една от най-очакваните части от него е големият концерт на 4 юни, който ще се проведе пред Бъкингамския дворец. Queen, Даяна Рос, Род Стюърт, Алиша Кийс са само някои от потвърдените участници в него. […]

Subscribe US Now