Когато Кеша е била на косъм от смъртта

Понякога дори вече приемани за рутинни медицински процедури могат да се объркат и краят им да бъде фатален за пациента.
Кеша знае това много добре, защото преди няколко месеца самата тя е била на косъм от смъртта. В интервю за списание Self изпълнителката на “Tik Tok” разкрива, че през януари е решила да замрази свои яйцеклетки.
36-годишната Кеша още през миналата година е решила да се подложи на процедурата, като това се е случило в началото на тази година. Но само няколко седмици по-късно се е озовала в болница заради рядко усложнение заради процедурата.
То се е дължало на диагнозата, с която изпълнителката се бори от известно време – променлив имунодефицит, което най-общо означава, че имунната ѝ система не може да се справя с инфекции, пише Fox News.
“За малко не умрях през януари”, казва Кеша. В момента се чувства добре, но признава, че ѝ е отнело няколко месеца, за да се възстанови. Това не е единственият здравословен проблем, с който се сблъсква през последните години, като през 2014 г. бе диагностицирана с булимия.

Пред списанието Кеша отказва да назове името на приятеля си, с когото се вижда в момента, но миналия месец бе заснета в Лос Анджелис в компанията на продуцента Рикардо Мадалосо.
“Всъщност не исках да споменавам връзката, защото смятам, че създаването на семейство е избор на всеки, а семейството може да означава толкова много различни неща за всеки.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Инфлуенсърът, обвинен в изнасилване и трафик на хора

Андрю Тейт стана известен в социалните мрежи с противоречивото съдържание, което публикува. За известно време от Twitter му бяха забранили да качва постове, заради изказванията му, че жените трябва да носят отговорност за сексуалното насилие, на което често са жертви. Въпреки скандалното си поведение, Андрю Тейт си спечели широка популярност, […]

Subscribe US Now