Веско Маринов с емоционално признание: Почти нямам личен живот и…

Хората са основната причина да създавам песните си, да правя концертите. И това се случва, когато работата ти се е превърне в хоби. А аз наистина обичам това, което правя, това заяви Веселин Маринов през уикенда в интервю пред Нова тв. Поводът са предстоящите му три концерта през ноември, както и новия албум.

“Винаги съм бил искрен. Една песен не идва в даден албум, не за да попълни бройка, а заради потребността. Срещите ми с хората са една обич, която ме е мотивирала да давам всичко през годините досега и не само да давам, но и това, което давам, да бъде качествено.
Не очаквам спонсорите да ми помогнат, за да направя нещо, а всичко, което изкарвам, го връщам обратно в работата си. Работя с един уникален оркестър, с който вече две години обикаляме страната. Той беше моя мечта, която вече е реалност”, сподели големият изпълнител, но призна нещо, което със сигурност не му носи щастие.

“Когато съм си вкъщи, с близките ми хора, съзнавам, че работата много ми е взела, защото аз почти нямам личен живот. Моите приятели петък и събота заминават за някъде, а аз не ходя на почивка, нямам време за любимите си хора. Осъзнавам това.. Опитвам се да го променя. Давам обещания, че следващата година ще е различна”, признава с тъга Маринов. Но споделя за нещо много хубаво.
“Пожелавам на всеки да стане дядо или баба, за да осъзнае силата на това чувство. Това е една любов, която можеш да усетиш тогава, когато тя се появи наистина. Имам чувството, че Господ беше влязъл в техните лица в този момент. След някоя и друга година, когато пораснат внуците, ми се иска да ги взимам с мен навсякъде, за да познават нашите герои, градовете ни, красотата, всичко. За да станат духовно богати хора”, добави още певецът, който през 2020-та стана дядо на близнаци.
Любопитна подробност е, че тази година Веселин Маринов за първи път ще издаде и албум на usb, защото “мисля, че колите вече имат нужда и от това”. Концертите му са съответно на 28, 29 и 30 ноември в зала 1 на НДК./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Невероятният начин, по който Мис Вселена 2020 срещна любовта

Човек може да срещне любовта навсякъде и дори в най-неочаквания момент. На някое летище, гара или пък на опашката в кафенето например. А в днешно време дори не е нужно да излиза от дома си, защото социалните мрежи са способни да ни свържат с хора от други квартали, градове, дори […]