Най-безсмислената роля на Антъни Хопкинс, според самия Антъни Хопкинс

Сър Антъни Хопкинс описва работата си във филмите на Marvel за Тор като “безсмислена актьорска игра”. Родената в Порт Талбът звезда се присъедини към актьорския състав на “Тор”, филмовата версия на комикса на Marvel на Кенет Брана през 2011 г.
Той изигра Один, бащата на титулярния герой, а също така се появи в “Тор: Светът на мрака” от 2013 г. и “Тор: Рагнарок” от 2017 г. “Ако просто седите пред зелен екран, не мисля, че може да се нарече актьорска игра и няма много смисъл да играете въобще”, признава сър Антъни пред New Yorker.
“Облякоха ме в броня, сложиха ми брада и ми казаха: “Седнете на трона, покрещете малко”, добавя Антъни Хопкинс пред списанието. През 2021 г. холивудската знаменитост влезе в историята, като стана най-възрастният човек, спечелил награда Оскар за актьорско майсторство, получавайки втори такъв приз за ролята си на мъж с деменция във филма “Бащата”.
Превъплъщението на 85-годишния актьор в ролята на злодея Ханибал Лектър в “Мълчанието на агнетата” му донесе първия Оскар през 1992 г. Звездата завършва Кралския уелски колеж по музика и драма в Кардиф през 1957 г. и бързо печели слава, след като е забелязан от Лорънс Оливие и се присъединява към Кралския национален театър.
Междувременно колегата на Антъни Хопкинс в “Тор” – Крис Хемсуърт, сподели пред списание GQ, че харесва опитът да прави филми за Тор, но се пошегува, че героят му омръзва доста бързо – на всеки две години. “Харесва ми фактът, че успях да направя нещо доста различно през целия процес. Първите два и последните два филма бяха нещо съвсем различно за мен като усещане”, споделя актьорът. Той разкрива още пред списанието, че е готов да се върне към Тор, “да види какво могат да предложат творчески, ако има нещо ново” за героя. “Но аз наистина искам да правя някои други неща за известно време”, категоричен е австралиецът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нещото, което дразни принц Уилям в Кейт

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са идеалното семейство. Поне така изглежда на пръв поглед. Няма как обаче някои малки неща в единия да вбесяват другия. И обратното. Принцът например със сигурност има причина да е леко изнервен на съпругата си. Според кралските експерти Уилямне е добре настроен към факта, че […]

Subscribe US Now