Когато Хари и Меган иска да приличат на Уилям и Кейт

Eдна от важните каузи за принц Уилям е устойчивото бъдеще на планетата – точно заради това той създава наградите Earthshot, чието връчване ще се състои следващия месец в Сингапур. Съпругата му пък насочва вниманието си към децата и психичното здраве – инициативата й Shaping Us работи и по двете теми.
Към същите неща очевидно се насочват принц Хари и Меган Маркъл. Двамата имат намерение по впечатляващ начин да отбележат Световния ден на психичното здраве на 10 октомври. Така във вторник херцозите ще се окажат в Ню Йорк.
Там те организират първото събитие на фондацията си Archewell на живо. The Archewell Foundation Parents” Summit: Mental Wellness in a Digital Age (“Среща на родителите към фондация Archewell: Психичното здраве в дигиталната епоха”) ще се концентрира върху сигурността за деца й младежи онлайн.
Една срещата ще вземат участие родители, които са загубили децата си заради катастрофалното въздействие, което социалните медии са оказвали върху тях. Освен лични разкази, срещата на фондацията ще предложи конкретни данни за влиянието на социалните медии върху младите хора, както и ресурси, които да помогнат на родителите им да се справят с това.
39-годишният Хари и 42-годишната Меган вече няколко години отбелязват Световния ден на психичното здраве с публични прояви. През 2020 г. например участваха в подкаста Teenager Therapy, където разговаряха с четирима тийнейджъри за предизвикателствата пред тях, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бившата жена на Солтарийски му би шута и каза "ДА" на... СНИМКИ

Красивата бивша жена на Борис Солтарийски – Аделина, му би шута в началото на годината, а преди броени часове стана ясно, че е казала “ДА” на новия си любим и се готви за сватба съвсем скоро. Потвърждение за това е един от последните постове на изкусителната брюнетка в Инстаграм, където […]