Първо в БЛИЦ! Тита крие голяма тайна, гадже е със…

Певицата Тита се хвалеше с ново гадже след раздялата с ММА боеца Недно Николов, който не спираше да я изненадва със скъпи подаръци. Тайното гадже на Тита не било за показване, коментират запознати. Не става ясно дали е женен, по-възрастен или пък популярна личност. 

Накрая Тита го е зарязала и е предприела нещо кардинално в любовен план, което шокира дори най-добрите й приятели. Никой от тях не може да повярва, че “Антилопата” е способна на такъв обрат. 
Запознати издадоха пред нашата медия, че младата певица е простила всичко на бившия си и са се събрали отново. Тита е забравила побоя, заради който се разделиха и отново е обятията на Недко. 

Нейни дружки не одобряват връзката им, тъй като след раздялата Тита им е разказала шокиращи подробности за отношението на Недко към нея и те са убедени, че отново ще звучат шамари във връзката. 
Самата Тита преди месец съсипа Николов с думите си, че е бил с нея, за да се възползва от славата й. Носят се слухове, че Недко е упражнил насилие срещу певицата, след като научил за нейна изневяра. Към момента двамата са се разбрали да не обявяват публично, че са отново заедно, за да избегнат излишни писания и най-вече да се уверят, че отношенията им ще бъдат гладки в бъдеще./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма да повярвате как е изглеждал Чакалов от "Игри на волята" преди мускулите СНИМКИ

Отпадналият от “Игри на волята” Николай Чакалов втрещи последователите си с уникален кадър, който показва как е изглеждал преди две години. Тогава все още не е имал мускули и не е бил такъв секссимвол като днес.  „Представям ви моята трансформация за по-малко от година. Снимката отляво е заснета на 1-ви […]