Няма да повярвате как е изглеждал Чакалов от “Игри на волята” преди мускулите СНИМКИ

Отпадналият от “Игри на волята” Николай Чакалов втрещи последователите си с уникален кадър, който показва как е изглеждал преди две години. Тогава все още не е имал мускули и не е бил такъв секссимвол като днес. 

„Представям ви моята трансформация за по-малко от година. Снимката отляво е заснета на 1-ви януари 2020г. и съм 82кг, а отдясно – днес на 22-ри декември 2020г. и съм 75 кг.”, пише Чакалов под снимка в своя профил в Instagram.
„С публикуването на този пост не целя само да се похваля какво съм постигнал (това също, разбира се), а и да опитам да мотивирам повече хора да не оставят тялото си да залежава, а да се трудят за него ежедневно, защото тялото е храм на нашата душа”, категоричен е Чакалов.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Николай Чакалов (@nikichakalow)

„Едва когато го превърнете в начин на живот, тогава ще започнете да изпитвате удоволствие от работата по тялото си”, убеден е бившият вече участник на приключенското риалити „Игри на волята: България”.
За промяната си той благодари на известния фитнес треньор и инфлуенсър Сами Хосни, който също е фен на риалити форматите и стана популярен именно с участието си в такова. 
Под колажа има десетки одобрителни коментари за претърпяната трансформация и вложените усилия. 
В социалните мрежи Чакалов е изключително активен и постоянно дава съвети на хората, които искат да подобрят своята форма. Той е категоричен, че иска да бъде пример за учениците, на които преподава. 
„Ако физиономията ти изглежда измъчена по време на тренировка, то значи тренираш добре и след нея ще бъдеш доволен от себе си-Чакала”, пише той в своя личен профил в Instagram.
„Бирата си я държа най-ниско в хладилника. За да си взема една се налага да клякам. И така си правя тренировката за крака. Последвайте ме за още интересни методи, с които да избегнете тренировката за крака!”, гласи друг пост на Чакалов, с който той честити 1-ви април на своите последователи в социалната мрежа. 
„На свобода се чувствам добре въпреки че е много ранен етапът, на който отпадам, но всяко зло за добро. Да, на Обиталището, на този див плаж, изядох всичко, което мърдаше, включително цветенца, тревички, скакалци, змии, мравки… всякакви буболечки. Но на свобода е друго и си върнах килограмите. Храната беше едно от големите изпитания, но по-голямо беше в момента, в който разбрахме, че сме резерви. Проблем беше, че не знаехме какво ще се случва с нас и кога ще имаме евентуална битка. Това неведение беше най-голямото изпитание“, призна Николай Чакалов, малко след като отпадна от „Игри на волята: България“ по NOVA.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Николай Чакалов (@nikichakalow)

Николай Чакалов влезе в Игри на волята: България“ като първа резерва. Той бе представен като учител на 26 години от Славяново. В своята визитка той споделя, че най-голямо му постижение е, че е научил незрящ човек да кара ски. Хобитата му са свързани с адреналина. Обича да катери върхове, да кара алпийски ски, да скача с бънджи и парашут. Мотото му е: “Не се оставяй да чакаш съдбата си. Имай смелост сам да реализираш мечтите и целите си. Работи по тях!”.
Чакалов напусна състезанието на 7 октомври след оспорвана братоубийствена битка с един от най-близките си хора в племето на Безстрашните- Филип./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Наглост! Георги Христов скубе пари от държавата за собствени облаги, колегите му са бесни

Певецът Георги Христов, който се е самообявил за най-големият глас на българската поп музика, е поискал държавата да финансира започналото му през пролетта национално турне. Дали от притеснение, че няма да има достатъчно публика на десетките концерти из села и паланки, или просто от алчност, няма как да знаем. Факт […]

Subscribe US Now