Майката на Елена намекна коя е победителката в “Ергенът”

Елена от „Ергенът“ определено иска да покори Евгени Генчев и изглежда, че си проправя пътя към него. Макар и бавно, мнозина твърдят, че именно тя е следващата победителка във втория сезон на предаването.

Изглежда обаче, че майката на Елена също иска да намекне нещо. Поне така смятат потребители в нета, които са попаднали на профила на майката на риалити звездата.
Красивата Елена с артистична снимка, на които е с аксесоар очила и се харесва на феновете си.

„Майката на Елена си е постнала снимка от жълт вестник със заглавие „Елена е победителката в „Ергенът“ и с въпрос: „Наистина ли?“. Не се наемам да тълкувам, но виждам, че жената е любител на теориите на конспирациите. Може и по този казус да вижда неща, невидими за мнозинството“, гласи коментарът, пише Vbox7. 
Факт е, че родни таблоиди предричат победата да е в ръцете на Елена, но пък друга информация накланя везните към Валерия. Припомняме, че в началото на шоуто се твърдеше, че Ирина Карабаджак ще спечели, но за момента тя не е активна с Евгени./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво ще се случи с тялото ни, ако ядем банани всеки ден

Безспорно бананът е един от най-често консумираните плодове, при това в световен мащаб. Освен че е сладък и вкусен, този плод е и широко достъпен целогодишно. Бананът е и лесен за консумация. Винаги може да го прибавим към забързаното си ежедневие, тъй като кората му се отстранява бързо и лесно. Или […]

Subscribe US Now