Нечовешкият работен график на 12-годишната Майли Сайръс

Майли Сайръс е под светлините на прожекторите още от детските си години. На пръв поглед това може и да изглежда като нещо много яко, но всъщност действителността е по-различна.
В серия от видеа в TikTok изпълнителката е решила да разкрие повече за себе си. В един от последните ѝ клипове разбираме за буквално нереалният ѝ график, докато е снимала “Хана Монтана”.
Майли Сайръс е била на 12 или 13 години, когато един обичаен петък за нея е започвал в 5:30 сутринта с грим и прическа. След това в продължението на целия ден е давала по около осем различни интервюта, пише Entertainment Weekly.
Последният ѝ ангажимент за деня приключвал малко след 6 следобед. Но и следващият ден, събота, е бил изцяло запълнен, без да се уточнява естеството на ангажиментите.
Неделите са били почивни за Майли Сайръс, като от понеделник отново се е захващала със снимките на сериала на Disney. “Аз съм много неща, но мързелива не е едно от тях”, допълва изпълнителката, прочитайки графика си като дете.
“Така че мисля, че това момиче заслужава безкрайна лятна ваканция”, казва още шеговито тя, правейки намигване към албума си Endless Summer Vacation. Съвсем наскоро пък Майли Сайръс заяви, че не би тръгнала отново на турне, защото това не е най-доброто за нея в момента.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Подробностите, които Наоми Уотс разкри за сексуалния си живот

Наоми Уотс очевидно не се свени да разкрива пикантни подробности от интимния си живот. И да споделя публично, че “сексът става по-приятен” с възрастта и с че половинката ѝ имат наистина “страхотен сексуален живот”. 54-годишната актриса каза, че тя и 55-годишният ѝ съпруг Били Крудъп все още са във “фазата […]

Subscribe US Now