Драма в семейството на Денис Хайрула от “Ергенът”

Помните Дениз Хайрула от първия сезон на романтичното риалити шоу “Ергенът”, която преди това се прочу и като любовница на бизнесмена Христо Сираков. В живота на риалити героинята напоследък не се случват никак радостни събития.

Брюнетката, която така и не успя да се пребори за сърцето на първия най-желан тв ерген у нас – Виктор Стоянов, изживява труден период в живота си, защото любимата й баба е напуснала този свят.
Плашат Дениз Хайрула с бой след това изказване за мъжете

“Почивай в мир, мила прабабо Мелиха!”, пише Дениз под общата снимка с баба си, която е качила в профила си. А под нея очаквано много нейни последователи й изказват съболезнованията си.
Неотдавна риалити героинята нажежи много страстите със скандално изказване по адрес на мъжете и реакциите в социалните мрежи не закъсняха. Изказването тогава бе, че се отвръщава от мъже без пари, защото “ако един мъж не е богат, значи няма акъл, не е умен, нито амбициозен и не знае изобщо как да просперира”, смята Хайрула./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изпусна ли се Адел за връзката си

Дали Адел не се е омъжила тайно? Това е въпросът, който си задават феновете ѝ, след като преди броени дни певицата направи едно доста подозрително изказване. По време на един от концертите си в Лас Вегас, певицата на “Easy On Me” нарече приятеля си от две години, Рич Пол, свой “съпруг”. “Не […]

Subscribe US Now