Когато Дейвид Бекъм отглежда кокошки и събира яйца

Дейвид Бекъм се старае да бъде максимално открит и честен с последователите си в социалните мрежи, ето защо споделя най-различни моменти от живота си.
Най-често тренировки в компанията на Виктория Бекъм, които дават поводи за шеги между двамата. Именно от профила на Бекъм в Instagram знаем, че той си пада по отглеждането на пчели и… кокошки.
От един от последните постове на Дейвид Бекъм в Instagram виждаме, че футболистът построил кокошарник в двора на дома си, където отглежда няколко кокошки.
От видеото, споделено от него, виждаме как се разхожда из кокошарника, за да провери дали има яйца. Оказва се, че Дейвид Бекъм се интересува живо от кокошките и как да направи условията им за живот максимално добри.
Ето защо той е преместил гнездата, в които те да снасят на друго място от първоначалното. И от видеото виждаме, че тази промяна е дала резултат, защото Бекъм открива и първото си яйце. “Вълнението от намирането на яйца и научаването от какво имат нужда е невероятно”, пише той под поста.
Дейвид Бекъм също така се шегува с Виктория Бекъм и децата си, че е осигурил закуска, но ще трябва да си я споделят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Камила (без Чарлз) в звездна компания

Макар да не е уточнено точно до кога, вече е ясно, че крал Чарлз няма да участва в публични събития за известно време покрай раковата си диагноза. Сестра му принцеса Ан, синът му принц Уилям, както и съпругата му Камила го заместват в тези ангажименти. Камила прекара един по-различен Ден […]

Subscribe US Now