Пълен цирк: Изтече брутално ВИДЕО от сезон 2 на „Ергенът“

До началото на втория сезон на едно от най-гледаните риалитита в България „Ергенът“ остават малко повече от две седмици.

В социалната мрежа обаче се появи брутално видео, в което се вижда как участнички са на нож. Те си крещят, обиждат и се заплашват.
От show.blitz.bg вече ви разкрихме кои са участничките в новия сезон на „Ергенът“ и показахме лицата им.
На тях естествено може да бъде забелязан и Евгени Генчев. Той сякаш наистина среща любовта сред охолството в Бодрум и в лицето на една участничка. От кадрите става ясно, че той дори й казва думите „обичам те“.
Естествено сезонът ще завърши с предложение за брак, каквато си е и традицията в риалитито. Преди обаче да се стигне до него, зрителите ще станат свидетели на куп скандали.
Това, както вече ви казахме, личи от последния трейлър, анонсиращ риалитито. В него се чува синхрон на Генчев, котйо споделя, че търси любовта и жената на своя живот.
Тогава започват реплики на участнички, които признават колко много са хлътнали по ергена и с това, хубавото във видеото почти приключва.
Започват кадри на скандали, а едно от момичетата буквално проплаква „разкостиха ме“.
В крайна сметка видеото завършва с тайнствени думи за любов на Генчев, кадри с майка му, която възкликва „Ама ти си влюбен“ и предложение за брак с приказен пръстен.
Ето и видеото:

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Ергенът (@ergenat.btv)

Дали този сезон на „Ергенът“ ще е по-силен от предишния, може само да гадаем, но яъл вече ясно личи, че продуцентите са готови да заложат на още от същото.
Зрителите ги чакат зрелищни скандали, женска злоба, но и красиви романтични преживявания, за които мечтае всяка една жена.
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Новата визия на Шайло Джоли-Пит

През ноември 2022 г. стана ясно, че 16-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на двойката, вече има предложения за работа. Оказа се, че появата на тийнейджърката на червения килим с майка ѝ на премиерата на “Вечните” тогава не е останала незабелязана от представители на модната индустрия. Не се изненадахме, защото […]