Арестували Дони в Хималаите, искали и откуп за…

В скорошно тв гостуване поп певецът Дони шашна всички с признанието, че преди години е бил арестуван в Хималаите, където даже му искали и подкуп.

“Навремето с една моя приятелка ни арестуваха партизани в Непал, тя почти умря под връх Кайлаш. Това каза Дони пред Николаос Цитиридис”, заяви мъжът на актрисата и певица Нети в студиото на Николаос Цитиридис по bTV.

“Искаха откуп, по-скоро, в една част от Хималаите. Имаше партизани. Застанаха около нас и казаха, че няма да влезем навътре, ако не дадем откуп. Колко? – 15 долара на човек, което не е много, можем да ги дадем, но започнахме да си говорим, че не трябва да им даваме, защото всеки следващ ще се представи за партизанин в планината и пак ще ни иска пари, и ще приключим. Ние казахме, че няма да им дадем и те казаха, че искат 7,50 – последно. Пазариха се. Ние им отказахме тотално и в крайна сметка ни пуснаха”, сподели изпълнителят.

“Казахме им, че няма да дадем поминък на хората им, уверихме ги, че сме “за” тяхната борба, но нямаме кинти. Ние сме от България, бедни сме и накрая ни пуснаха”, обясни той в “Шоуто на Николаос Цитиридис”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато всички искат Брад Пит

Вече стана ясно, че за звездното присъствие на Брад Пит в “Изгубеният град” трябва да благодарим на Сандра Бълок. Около премиерата на филма тя сподели, че по щастливо стечение на обстоятелствата двамата се срещат и след разговор Пит се е съгласява да участва. Всъщност, съгласието му е един вид размяна на услуги, […]

Subscribe US Now