Новата визия на Шайло Джоли-Пит

През ноември 2022 г. стана ясно, че 16-годишната Шайло Джоли-Пит, първото биологично дете на двойката, вече има предложения за работа. Оказа се, че появата на тийнейджърката на червения килим с майка ѝ на премиерата на “Вечните” тогава не е останала незабелязана от представители на модната индустрия.
Не се изненадахме, защото Шайло е наследила най-добрите гени на двамата си родители, за които няма спор, че са една от най-красивите хора на света. Освен красотата им обаче, Шайло е наследила и част от артистичния им талант и любовта им към изкуството. За разлика от Брад и Анджелина, разбрахме, че малката не се е насочила към актьорството, а към танците.
Тя имаше YouTube канал, в който споделяше клипове как танцува. Не мина много време обаче преди дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли да ги изтрие и сякаш за известно време избягваше всякакви публичните прояви.
Шайло тъкмо беше започнала да придобива някаква женственост във въшния си вид – да носи рокли и да има по-дълга коса, но от Hollywood Life сега разбираме, че малката, която вече е на 16 години, отново е сменила прическата си с по-мъжка.
Шайло беше снимана да се насочва към шофьорската седалка на колата си, носейки бутилка вода в едната си ръка, докато слуша музика в безжични слушалки. От папарашките снимки става ясно, че първородното биологично дете на актьорите отново е с много къса коса, с която прилича по-скоро момче. Новата визия тя съчетава с шорти и суичър, както и маратонки Adidas.
Откакто навърши 16 г. през май Шайло стана доста независима, особено, след като получи шофьорската си книжка. През ноември тя беше видяна да шофира за първи път и то сама.
16-годишното момиче е средното дете на Брад Пит и Анджелина Джоли и първородното им биологично такова. Бившите осиновиха Захара (18 г.), както и Мадокс (21 г.) и Пакс Джоли-Пит (19 г.). След Шайло, те посрещнаха биологични близнаци, Вивиен и Нокс Джоли-Пит, които сега са на 14 г. Брад и Анджелина започнаха битка за попечителство над децата след развода им през 2016 г., въпреки че три от тях вече са пълнолетни. 
Брад Пит не говори за връзката си с децата след развода. Всъщност той не е бил сниман публично с някое от тях от 2016 г. насам. Анджелина обаче често става обект на интерес от страна на папараци, докато пазарува или се разхожда в компанията на децата си. През декември тя и Шайло бяха забелязани да прекарват време с актьора Пол Мескал, след като гледаха изпълнението му в “Трамвай “Желание”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ненчо Балабанов заведе любимата си на Малдивите, ето как ги посрещнаха ВИДЕО

Актьорът Ненчо Балабанов и втората му съпруга Катрин Русева си подариха така жадувания меден месец. Имитаторът на Бойко Борисов реши да заведе булката си на Малдивите.  Сватбата на влюбените беше през септември, но едва сега успяха да заминат на меседен месец, тъй като Ненчо бе ангажиран като водещ на шоуто […]