Ненчо Балабанов заведе любимата си на Малдивите, ето как ги посрещнаха ВИДЕО

Актьорът Ненчо Балабанов и втората му съпруга Катрин Русева си подариха така жадувания меден месец. Имитаторът на Бойко Борисов реши да заведе булката си на Малдивите. 

Сватбата на влюбените беше през септември, но едва сега успяха да заминат на меседен месец, тъй като Ненчо бе ангажиран като водещ на шоуто “Звездите в нас”. 
И сега почичката им ще бъде кратка, тъй като популярният актьор трябва да се връща в България за следващите си ангажименти. Чака го много работа. Първо ще го видим в мини сезона с благотворителна цел на “Като две капки вода”, където в три поредни лайфа ще се изяви с други участници. 
 

Шоуто ще стартира с благотворителен мини сезон на 12, 13 и 14 февруари от 20:00 часа. Специалното издание „Като две капки вода за всяко дете“ се реализира съвместно с УНИЦЕФ България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната. Веднага след него NOVA ще даде старт и на традиционния сезон на предаването, с който зрителите се забавляват всяка пролет в последното десетилетие. Ненчо ще бъде в компанията на Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска.

Ненчо и жена му са настанени в бунгало на плажа, от което се разкрива прекрасна гледка към океана, показа Катрин в своя профил в инстаграм. Те показаха, че на острова са посрещнати с музика, а Ненчо изненада любимата си с червена роза в ръка, която е крил през целия полет. 
Интересното е случая е, че продуцентът Маги Халваджиян, който е най-големият почитател на Малдивите и вероятно има собствена вила там, е запалил всички около себе си с тази дестинация. В последните години самият Ненчо е доста приближен до клана Халваджиян и затова се урежда като водещ на доста продукции./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

След скандалната песен за Лена, певицата Тина направи кавър за Слави и сценаристите

След като сценаристите на Слави Трифонов направиха кавър на хита на Петра “Хищна хиена” и се подиграха с Лена Бориславова, сега дойде и техния ред за подигравка и резил.  Напористата и млада фолк певица Тина се осмели да направи кавър на неговия хит “Едно ферари цвят червен” с доста променен […]