Обрат в “Ергенът”! От шоуто си тръгнаха две култови участнички СНИМКИ

Наблюдаваме голям обрат във втория сезон на “Ергенът”, след като изненадващо от шоуто си тръгна тази участничка, за която се смяташе, че ще стигне до финал. 

Ергенът Евгени Генчев не си пада по скромни жени и отстреля всички, които се държат срамежливо с него. Тази седмица от шоуто махна две от най-култовите участнички, около които се въртеше всичко в имението. 
Секретарката Милица Гацева и екзотичната танцьорка Мони Зенгиннер са поредните две дами, които се разделиха с Евгени Генчев и напуснаха красивото имение на любовта завинаги, след като не получиха цвете от виртуоза по време на двете инфарктни Церемонии на розата, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в българския ефир.

„Трудно ми е, защото не очаквах толкова бързо да приключи всичко това! Двамата не си дадохме шанс и се разминахме“, не скри разочарованието си Милица, която още в началото засвидетелства чувствата си към Евгени, но впоследствие осъзна, че вероятно те не са споделени.
По време на вчерашната церемония световноизвестният виртуоз избра да даде последната си роза на маркетинг специалиста Евгения и се наложи да се раздели с екзотичната бели денс танцьорка Мони Зенгиннер. По-рано Евгени покани Мони да се усамотят в градината, за да се опознаят повече, но тя отбягваше въпросите му и не пожела да разкрие нищо за интересите и нагласите си, изтъквайки, че много трудно допуска хора до себе си. Докато едни изпращаха Мони със сълзи на очи, друга част от момичета не скриха еуфорията си от факта, че танцьорката напуска надпреварата, а най-голяма радост се видя у Габи и Елисавета, с които водеха открит конфликт.

Мони беше сочена за сигурен финалист в шоуто, но пък не си изигра картите и отблъсна Евгени. С това даде повод на другия лагер да празнуват и да смятат, че са я победили. Напористите мацки изглежда са по вкуса на пианиста, тъй като нямаше нищо против от внезапната целувка на Айлин, която го награби пред всички и пухна езика си в неговата уста. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

bTV изгуби и последната си "ракета-носител"

След присъдата, която шеф Андре Токев получи заради шофиране в нетрезво състояние, заради която лежа дори зад решетките, той бе реабилитиран от Нова тв. Кулинарният гуру отново се завръща на екран рамо до рамо с колегите си от първите сезони на „Мастършеф” Виктор Ангелов и Петър Михалчев, но този път […]

Subscribe US Now