Когато Дженифър Лопес трябва да се обяснява

Критиките, които Блейк Лайвли си навлече от феновете миналата седмица, заради пускането на линия алкохолни напитки, при положение, че самата тя не пие, ни припомни, че негативни реакции имаше и към Дженифър Лопес поради съвсем същата причина.
През април певицата обяви пускането на пазара на марката си за алкохолни напитки Delola. И тогава не беше пощадена от критиките колко противоречив е този нейн ход, предвид, че самата тя е казвала, че не консумира алкохол. Към темата се връща и Джей Ло, която уточнява какви точно са отношенията ѝ с алкохолните напитки.
Във видео в Instagram от 4 юли, докато пътува в кола, тя обяснява, че отива към магазин, за да купи няколко бутилки от напитките си Delola. Певицата разказва, че е станала рано, тъй като се подготвя да посрещне гости в дома си.
“Толкова съм развълнувана. Обичам почивните дни. Обичам да прекарвам време със семейството и приятелите си и да изпия един коктейл”, споделя Дженифър Лопес. Тя уточнява, че преди време наистина не е пиела алкохол, но от няколко години насам, както можело да видим от нейни снимки, си позволява коктейл от време на време.
“Пия отговорно. Пия, за се социализирам, да си прекарам добре и просто да се отпусна. Но винаги отговорно”, допълва певицата. По думите ѝ точно собствените ѝ напитки Delola подхождат на начина ѝ на живот, тъй като имат по-ниско съдържание на алкохол, калории и захар. Трите вида готови за пиене напитки са Bella Berry с водка, Paloma Rosa с текила и L’orange с амаро, припомнят ни от People.
От видеото на Джей Ло разбираме също, че в момента любимият ѝ от трите, е този с текила. А докато е пазарувала в магазина, е срещнала фенове, които са ѝ споделили колко харесват напитките ѝ. “Ето затова ги създадох”, казва развълнувано певицата.
А накрая на видеото собственикът на магазина дори успява да я изненада. “Пускаха моята музика. Това винаги е забавно”, завършва Дженифър Лопес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Разкриха новия мъж на Симона Загорова, спипаха ги как се... СНИМКИ

Симона Загорова май вече окончателно забрави за бащата на детето си, с когото се разделиха веднага след раждането на малката Галина, защото сърцето й отдавна е заето с нова любов. Новият мъж в живота на изпълнителката обаче, е умело крит от публичното внимание. Поне така бе досега. Кадри от столичен […]

Subscribe US Now