Голямата гордост на Хелена Кристенсен

Хелена Кристенсен бе един от най-успешните модели на 90-те. Сега, 30 години по-късно, по нейните стъпки уверено върви синът ѝ Мингъс. В края на миналата година двамата се снимаха в обща рекламна кампания на немския моден бранд Marcell Von Berlin, а наскоро 23-годишният мъж дефилира на ревю на Versace в Милано, представяйки колекцията пролет/лято 2023 г.
И макар и Хелена да имаше някои трудни моменти със своя израстващ син – той бе задържан преди време от полицията с обвинение, че е ударил жена – с днешна дата тя определено има с какво да се гордее.
В скорошен сантиментален пост в Instagram Кристенсен съобщи, че 23-годишният Мингъс Рийдъс е завършил успешно университет в Ню Йорк. Тя сподели снимка, на която позира заедно с Мингъс и неговият баща, актьорът Норман Рийдъс, на която те позират щастливо усмихнати.
Хелена сподели и кратко видео, на което се вижда как баща и син вървят из улиците на Ню Йорк, вдигнали триумфално ръка във въздуха в знак на радост и тържество.
“Ти го направи”, написа тя с любов под кадрите.
По-рано този месец 54-годишната Кристенсен, която се занимава усилено и с фотография в последните години, се събра със своите колежките си от модния подиум от 90-те години – Синди Крауфорд и Кристи Търлингтън. Поводът бе среща на супермоделите и техните деца, пише People.
На снимките, споделени в социалните мрежи, трите супермодела позират заедно, прегърнали се една друга. А малко след това следва снимка на децата им, които са почти на една вързаст – Мингъс заедно с дъщерята на Крауфорд Кая Гербер (21 г.) и на Търлингтън Грейс Бърнс (19 г.).
“Приятелства за цял живот. Толкова съм благодарна за връзката ми с тези жени. Обичам ги и тях, и децата ни толкова много”, написа Кристенсен към публикацията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тормозът, на който са подложени децата на Джей Ло

Наскоро Дженифър Лопес разказа повече за предизвикателствата, с които се сблъсква в ролята си на майка. Сега, когато децата ѝ са вече тийнейджъри, те имат моментите, в които не искат да разговарят с нея, а искат да са отделни личности и все по-често проявяват характер. Актрисата и певица разкри, че именно […]

Subscribe US Now