Геро стъписа с култово секс признание ВИДЕО

Геро пази култови спомени от времето, когато беше водещ на предаването “Горчиво”, в което двойки е трябвало да отговарят на всякакви въпроси и при съвпадение в отговорите, с възможност да спечелят предметна награда.

“Легенди се носят за това предаване. Там се задаваха въпроси на двойките – първо се задава на мъжа, после на жената – и двамата отговарят на един и същи въпрос. И ако има съвпадение, печелят пералня или телевизор, или фотоапарат и т.н. Такъв беше бюджета навремето, говоря за 2007-8 г.”, сподели наскоро в тв интервю пред Цитиридис Герасим Георгиев. И малко след това показа култова своя снимка от този период, коментирайки я така: “Ето виж… Ленин посреща.. младият Георги Димитров..”.
След скандал с Рачков: Геро заби нож в гърба на Нова тв и отиде при конкуренцията

Въпросът тук беше към мъжа и гласеше: Къде за последно правехте любов? Той отговаря: В кухнята. Викам: Супер. После влиза жена му и аз казвам, че ще й задам същия въпрос, който зададох на мъжа и ако има съвпадение, имат шанс да спечелят пералня.
Жената отвръща: Супер, задайте го. “Къде за последно правихте любов?” Ааа, не мога да кажа. Но добавя: “Ама мъжът ми каза ли?”, попита тя. И аз – “Ами каза, да. “Ами добре… в дупето” (смее се).
Геро призна за тежка катастрофа, която променя кардинално живота му СНИМКИ
В този момент операторите хвърлиха камерите, от апаратната скочиха, а на мен така ми нахлу кислород в главата, и кръв, че 40 минути не можах да се оправя. Отговорът обаче, вече беше даден, не можеш да го смениш”, хвърли всички в ступор с отговора си Геро, а най-слисан се оказа Цитиридис, който направо си глътна граматиката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Брук Шийлдс и Брадли Купър - историята за един припадък и една линейка

58-годишният модел и актриса Брук Шийлдс винаги е била много откровена с феновете си. От новото ѝ интервю за Glamour обаче разбираме, че все още има някои подробности за живота ѝ, които не са ни известни. Става ясно, че актрисата получава грандиозен припадък преди представянето на нейното самостоятелно шоу Previously […]

Subscribe US Now