Какъв мъж иска Ким Кардашиян

Ким Кардашиян гостува в The Late Late Show With James Corden, където открито говори за статуса си на необвързана и какво следва от тук насетне в любовния ѝ живот.
След развода си с Кание Уест и скорошната ѝ раздяла с Пийт Дейвидсън, Кардашиян смята, че може би е време да опита нещо ново. Въпреки това тя признава, че в момента не ходи по срещи.
На въпроси дали нейни приятели ѝ помагат да намери партньор и дали използва приложения за запознанства, Ким заявява: “наистина не мисля за това… просто в момента не се оглеждам”.
По думите ѝ сега е в етап от живота си, в който иска да обърне внимание на себе си. Като част от плановете на риалити звездата е да завърши юридическото училище, в което започна учи през февруари. А по-рано този месец пред Interview magazine Ким каза, че иска да бъде известна най-вече като майка и адвокат.
Приоритетите ѝ може и да са други в момента, но Ким Кардашиян заявява, че трябва да посети различни места, където би могла да намери бъдещия си партньор, пише Yahoo.”Очевидно това, което правя не работи […] Може би (трябва да посетя) болница и да се срещна с лекар. Или адвокатска кантора…”
Изглежда следващият мъж, с когото ще видим риалити звездата да излиза ще бъде част от интелектуалните среди. “Мисля, че ще бъде учен, невролог, биохимик, лекар, адвокат”, пояснява тя. И добавя: “може би това е, което си представям в бъдещето.”
Що се отнася до последната ѝ връзка, на Ким ѝ се наложи да се справя с публичната вражда между Пийт Дейвидсън и Кание Уест. А нас ни изненада последната появи на Пийт – по време на тазгодишните награди Еми. Той беше облечен в същото облекло, което Уест носи, когато двамата с Кардашиян присъстваха на Met Gala.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Съветите на Леонардо ди Каприо към Тимъти Шаламе

През последните няколко години Тимъти Шаламе набира все по-голяма популярност и критиците му вещаят славно бъдеще. Напълно нормално е, когато към него има големи очаквания Шаламе да иска съвети от някои от най-добрите. Като например от Леонардо ди Каприо, който всъщност му е дал някой друг съвет. В интервю за Vogue […]