Какво прави Тарантино във военна база в Израел

През последните две седмици целият свят говори за случващото се в Израел и хилядите жертви в конфликта с палестинската групировка Хамас.
Много известни личности побързаха да изкажат мнението си или да заявят позицията си. Куентин Тарантино обаче е решил да не си губи времето в празни приказки, а да действа.
Според The Hollywood Reporter, режисьорът е посетил военна база в южната част на Израел, за да повдигне духа на войниците там и да ги окуражи. Тарантино дори се е снимал с част от военнослужещите в базата.
Снима от посещението му бе споделена в профилите в X (бившия Twitter) Stand With Us и Israel War Room. От Stand With Us – неправителствена организация, бореща срещу антисемитизма, написаха в X, че посещението на Куентин Тарантино е светъл момент в едни много тъмни времена.
А посещението на режисьора не е чак толкова изненадващо, защото се твърди, че той живее от години в Тел Авив със съпругата си Даниела Пик, която е родом от Израел. Двамата се запознават в страната през 2009 г., докато Кунетин Тарантино промотира филма си “Гадни копилета”. През 2018 г. се ожениха и имат две деца.

Миналата година режисьорът заяви, че животът в страната му харесва и всички са много мили с него. Дори оприличи Тел Авив на Лос Анджелис, но в умален вариант.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващата професия на новото гадже на Бела Хадид

На Бела Хадид определено не можем да кажем, че ѝ въври в любовта, защото връзките ѝ все не се получават. Сега обаче се оказва, че моделът е отново влюбена. От TMZ са разпространили видео, на което се вижда как Хадид се разхожда в компанията на мъж, като го е хванала за […]