Още обвинения от принц Хари

Новата година трябва да започне с добро планиране още от предната. Така поне ни съветват експертите по продуктивност и изглежда, че принц Хари спазва този принцип. Защото още в първия работен ден на 2023 г. получаваме нова информация за случващото се около него.
“Искам баща си обратно, искам и брат си обратно”, казва 38-годишният херцог на Съсекс в трейлър на интервюто си с Том Брадби за ITV. Разбира се, че подобно експлозивно интервю ще има трейлър преди самото си излъчване.
Защото разговорът на принца с Брадби е едно от двете интервюта, които той дава по повод излизането на автобиографията му Spare, която очакваме на 10 януари. Другото интервю е с Андерсън Купър за CBS.
Книгата обещава да разкрие повече подробности за това какво е да отраснеш в кралския двор, както и как се е отразила на Хари смъртта на майка му. В самите интервюта пък отново ще чуем за “предателства” и “изфабрикувани истории срещу мен и съпругата ми” по думите на самия принц.
“В последните шест години постоянно ни казваха: “Не можем да направим изявление, за да ви защитим”, но в същото време постоянно виждахме изявления за други членове на семейството и в някакъв момент това мълчание се превръща в предателство”, казва още Хари.
И двете интервюта – за ITV и за CBS, ще бъдат излъчени на 8 януари, точно два дни преди излизането на Spare, уточняват от ВВС. Остава да разберем дали в тях ще видим нещо по различно от видяното в шестте епизода на Harry & Meghan.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поля и Митко от "Един за друг" прибраха бебето и показаха... СНИМКИ

След като коледното чудо се случи в дома на Поля и Митко от “Един за друг” и двамата станаха родители, ето, че синът им Никола вече си е у дома. Докато Поля се възстановяваше в болницата след раждането, Митко вдигна луд купон за появата на детенцето им, а по всичко […]