Тайната на принцеса Мери

Предстоящото възкачване на престола на Дания на принц Фредерик и принцеса Мери безспорно ще е най-важното събитие сред европейските монархии за 2024 г. Покрай него всички искат да знаят повече както за сина на кралица Маргрете, така и за австралийската му съпруга.
51-годишната Мери е родена в семейство на преподаватели в Хобард, Австралия, и като такава няма никакво понятие от кралски протокол. Ето защо скоро след запознанството си с датския престолонаследник тя се записва на курс за принцеси.
Той е към Starmakers Training and Coaching Programs, а създателката им Тереза Пейдж лично се заема да обучава Мери Доналдсън в продължение на осем седмици. Двете се виждат всяка неделя за четири часа.
Курсът, който струва 1195 австралийски долара, научава Мери как да върви, разговаря и да се усмихва като кралска особа. Тя дори е обучена за това как се спазва строго определен сценарий на поведение по време на официални събития.
Всичко това помага на Мери да се превърне от “съседското момиче” в принцесата, която датчаните обожават. Принц Фредерик също й помага в приспособяването към този статут, като лично той я учи на поклона, който дължи на майка му кралица Маргрете при първата им среща.
Съвсем скоро обаче на принцеса Мери няма да й се налага да се покланя пред когото и да било, освен ако самата тя не пожелае, пише Sunrise. Защото на 14 януари тя ще се превърне в кралица Мери Датска.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вече е ясна причината за смъртта на Шиниъд О'Конър

Ирландската певица Шиниъд О’Конър беше намерена безжизнена в дома си в Южен Лондон през юли и обявена за мъртва на 56-годишна възраст. Няколко месеца след това вече е ясна и причината за смъртта ѝ. Според съдебния лекар, изпълнителката е починала от естествена смърт, пише BBC. “Това е потвърждение, че г-жа О’Конър е […]

Subscribe US Now