Лятното настроение на Миа Халифа по бански

Миа Халифа може и отдавна да е оставила порното зад гърба си, но се старае редовно да привлича вниманието към себе си. Дали със секси почивки, дали с интересни изказвания.
Като например твърдението ѝ, че да служиш в американската армия е по-лошо от това да имаш профил в нашумялата през последните години платформа със съдържание за възрастни OnlyFans. 
Когато обаче не разбунва духовете в социалните мрежи с изказванията си, се опитва да се наслаждава на живота. На красиви и екзотични места. И по бански, разбира се.
От профила ѝ в Instagram разбираме, че в началото на миналия месец се е наслаждавала на красивата природа на остров Ибиса.
Но защо да се ограничава само до Испания като може да посети и по-далечни за нас дестинации. Като островите Търкс и Кайкос например, където твърди, че е събрала тен и се е къпала във водата, без да се притеснява от дългата си коса.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ким Кардашиян както не сме я виждали досега

Свикнали сме да виждаме Ким Кардашиян все в дръзко и провокативно облекло. И изобщо не е като да не ѝ отива. Този път обаче определено успя да ни накара да повдигнем вежди от изненада повече от всякога, че даже и искрено да се разсмеем. Защото ето така никога не сме очаквали да […]