Крис Евънс с отчаяно признание за личния си живот

Напук на шума, който създава около себе си в социалните медии – “случайно” пусната снимка на интимните части, шеговити флиртове с Lizzo, безброй публикации на кучето си, Крис Евънс е смайващо потаен по отношение на любовния си живот.
41-годишният актьор в момента промоутира новия си филм The Gray Man и неволно открехна завесата към това какво се случва в извънработно време.
Краткият отговор е… нищо. А ето и по-пространният. Евънс говори пред подкаста на Shondaland за ролята си в The Gray Man – наемен убиец, вманиачен по това да настигне новата си жертва (в ролята е Райън Гослинг).
Въпросът, който получи е, дали и в реалния си живот той е толкова съсредоточен и впрегнал цялата си енергия за нещо. “Ще ви дам добър отговор. И той е, че май съм адски съсредоточен върху това да си намеря партньорка, някой, с когото да искам да живея.”
Крис Евънс допълва, че дава всичко от себе си в работата си, но би искал да го прави и в личния си живот. “Искам да открия някой, с когото да прекарам живота си. Да, мисля че това е отговорът.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъщерята на Гущерови им направи голяма изненада с това, което направи СНИМКА

Наскоро Светлана Гущерова показа нещо, с което целеше да се похвали пред всички каква талантлива щерка имат с Христиан Гущеров. И постигна доста любопитен ефект в социалните мрежи, както и доволна порция коментари. Рисунката е дело на дъщеричката им Анелия-Добромира, която е нарисувала майка си, татко си и братята си като […]