Как е изглеждала Адриана Лима на 15

Напоследък външният вид на Адриана Лима се обсъжда доста често. След като мина по червения килим на премиерата на “Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии” в Лос Анджелис през ноември, супермоделът си навлече критики по адрес на външния си вид. Според мнозина лицето ѝ сега изглежда доста по-различно отпреди, като причината за това се предполага, че са пластични операции, на които се е подлагала.
Адриана Лима обаче не остана длъжна на негативните коментари по свой адрес и сподели, че чуждото мнение не я притеснява. Пред Harper’s Bazaar Arabia тя призна също, че въпреки това снимките от събитието наистина са я шокирали.
“Огледах се преди да изляза и се чувствах страхотно. Бях с децата си и те ме видяха и казаха: “Мамо! Изглеждаш толкова красива!'”
След като е видяла кадрите от червения килим обаче, супермоделът си е казала, че на тях действително не прилича на себе си.
“Казах си: “Това не съм аз.” Беше странно, защото не се виждам по този начин. Все още не се виждам по този начин… Въпросът е, че не съм на 16 години. Започнах да работя като модел на 16, но никога повече няма да бъда на 16. Аз съм на 42 и не съм била по-щастлива и доволна от себе си. Приемам годините си и няма да се променя заради никого”, споделя тогава Адриана Лима.
В навечерието на Нова година пък тя е решила да сподели и спомен от началото на кариерата си на модел, от който става ясно как е изглеждала тя като момиче.
На стори в Instagram Адриана Лима е качила своя стара снимка, на която я виждаме като малка, облечена с бяла блуза с дълъг ръкав, с пусната коса и ослепителна широка усмивка. От описанието към полароидната снимка разбираме, че тогава супермоделът е била още едва на 15 години.
Адриана Лима прекарва почти 20 години от кариерата си, работейки с Victoria’s Secret, като през 2018 г. взема решението да се оттегли. Миналата година обаче прави завръщането си в компанията и става лице на кампанията за парфюма Heavenly.
В момента кариерата си на модел Адриана Лима е поставила на заден план. Нейни основни приоритети сега са отглеждането на децата ѝ – двете ѝ дъщери Валентина (12 г.) и Сиена (9 г.) от бившия ѝ съпруг Марко Ярич и четиримесечният ѝ син Циан от настоящата ѝ половинка Андре Лемърс, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кои са звездите със най-съвършените тела

Преди време пластичният хирург Джулиан де Силва направи проучване, за да намери перфектното женско лице. Той изчисли пропорциите на лицата на няколко знаменитости, използвайки формулата на “Златното сечение”. За да открие “самото съвършенство”, Де Силва измерва устните, носа, брадичката, челото и челюстта на стотици известни личности. Тогава пластичният хирург стигна […]

Subscribe US Now