Дори бременността не можа да спре Айрленд Болдуин

Три седмици след като обяви, че очаква първото си дете Айрленд Болдуин вече е готова да покаже новите форми на тялото си. И докато баща ѝ Алек Болдуин е изправен пред сериозни обвинения за убийство, младата жена щастливо демонстрира своята бременност.
27-годишният модел сподели поредица от снимки в Instagram , в които позира в най-различни по форма и цвят тоалети за бременни. Но на една от снимите обаче Айрланд решава да отиде по-далеч, махайки почти всичко от себе, демонстрирайки наедрелия си корем.
Към публикацията си Айрлен написа, че показва това, защото “всички обичат да ме обсъждат и говорят за мен”.
Айрланд разкри, че е бременна в края на миналата година, след като сподели снимка от видеозона на своето бебе. Бащата на бъдещото ѝ дете е музикантът Андре Алън Анджос, носител на Грами, с който е във връзка малко повече от година.
Наскоро майката на Айрленд, 69-годишната Ким Бейсингър публично потвърди, че Айрланд очаква дъщеря, пише Hollywood Life.
Детето ще е първо за двойката и и първо внуче за Алек Болдуин, който наскоро посрещна седмото си дете. И дали Алек ще има възможността да се радва на своите наследници, тепърва ще разберем. В момента пред актьора са отправени тежки обвинения в убийство по непредпазливост, които могат да го пратят в затвора за период от 18 месеца до 5 години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голяма драма с Мирела от "Игри на волята" в Лондон ВИДЕО

В какво ли не се забърка Мирела от “Игри на волята” след излизането си от формата. Участието й още се помни от мнозина, които продължават да следят всяка нейна стъпка в мрежата, където наскоро тя се оплака от много неприятна ситуация, в която е попаднала. От серия от сторита, които […]