Любимата българска певица на Лара Фабиан влиза в „Гласът на България

18-годишната Жаклин Таракчи ще пробва късмета си в новия сезон на музикалното шоу „Гласът на България“, който тръгва от септември по bTV, разбра репортер на „БЛИЦ“.

Младата дама стана известна като любимата българска певица на Лара Фабиан. Двете дори са се виждали на живо два пъти, а Фабиан е останала очарована от неизмерния талант на малката Жаклин.

Таракчи първо се прочу в „България търси талант“, когато се яви на сцената едва на 12 години. Тя получи място на финала на шоуто, след като Михаела Филева ѝ натисна своя Златен бутон.
Именно тя я е запознала и с Лара Фабиан. Преди няколко години Жаки направи пробив и в съседна Сърбия, където взе участие в третия сезон на „Pinkove zvezdice“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Златка проговори след раздялата с Благо! Удари го по най-милото му

Златка Райкова, която дълго пази мълчание след скандалната си раздяла с Благой Георгиев, отново говори с феновете си. В рамките на последната седмица тя за втори път отговаря на въпроси на почитателите си, които се интересуват най-вече от новия любим на племейтката Карен. Не пропускат обаче и да разберат как […]

Subscribe US Now