Имала ли е връзка Гуинет Полтроу с Леонардо ди Каприо

Както наскоро стана ясно, Гуинет Пoлтроу никак не се свени да говори за миналите си връзки. При това с известни личности като Брад Пит и Бен Афлек, за които дори изпада в подробности, разкривайки дори “кой е бил по-добър любовник”.
Откровенията си Гуинет направи, докато гостуваше в подкаста Call Her Daddy. Но освен за връзките си с двамата актьори, тя не пропусна да спомене и за “един голям холивудски хубавец, който е направил крачка към нея навремето”.
Разбира се, няма и съмнение, че отново става дума за голяма звезда – каквато е Леонардо ди Каприо. Известно е, че двамата имат близки отношения в началото на кариерата си. Те се срещат в Ню Йорк, след като се местят да живеят в големия град във връзка със служебните си ангажименти. Излизат често заедно, но така и никога не се стига до нещо повече от приятелски отношения.
“Не, никога не съм се целувала с Лео”, категорично каза Полтроу и веднага допълни: “Но това не означава, че той никога не е опитвал”.
Оказва се, че Гуинет е тази, която е отблъснала Ди Каприо. Въпреки че той е популярен с романтичните си роли на екрана, в живота е доста по-различен. Или както тя го определя – човек, който се интересува от случайни връзки. “Лео беше твърде освободен тогава, гледаше с лекота на любовните отношения. А и в крайна сметка, бе едва на 19”, казва още Полтроу.
Гуинет и Леонардо никога не прекрачват границата на приятелството и не преминават на следващо ниво. Актрисата обаче не отрича какво влияние е оказал той върху формирането на някои нейни важни здравословни хранителни навици. Именно ди Каприо е една причината тя да спре да яде червено месо. Той й е обяснил, колко замърсено е месото, с което се храним днес, заради условията на фабричното земеделие.
Здравословния си начин на живот Гуинет категорично започва да води, когато баща ѝ е диагностициран с раково заболяване през 1999 г., от което почива четири години по-късно, припомня InStyle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мистерията с роклята на Кейт Мидълтън

Дългоочакваната коронация на крал Чарлз Трети отмина, а церемонията протече по предварително установен ред и традиции. И докато при нея няма много за обсъждане, същото не важи за тоалетите на гостите на събитието. Крале, кралици и държавни глави от много държави изглеждаха елегантно и съобразено с повода, за който са […]

Subscribe US Now