Да прекараш 7 дни в ковчег под земята

YouTube отдавна е средство не само за развлечение, но и за изкарване на ужасно много пари. И MrBeast, който е един от най-популярните ютюбъри, знае това прекрасно.
Джими Доналдсън, както е истинското му име, обича да се впуска в какви ли не предизвикателства, които в по-голямата част изискват наистина добра подготовка и много средства. И в повечето случаи са доста откачени.
Точно като това от последното му видео. В него виждаме как MrBeast приема предизвикателството да бъде погребан жив… за седем дни.
Разбира се, целият процес е контролиран и подобието на ковчег, в който е заровен под земята, е снабден с всичко необходимо, за да може да оцелее. Освен това има постоянна видео и аудио връзка с екипа си.
От видеото разбираме, че Доналдсън е извършвал всички си физиологични нужди в специални торбички, а за тези седем дни, прекарани под земята, е плакал на няколко пъти. Виждаме и че не е бързал да се радва, когато ковчегът му е бил изровен, преди да се изправи, защото се е страхувал от опасността от образуването на кръвосъсиреци заради дългото обездвижване.
В крайна сметка, всичко преминава гладко, а на повърхността го чакат цял куп хора, за да отпразнуват не само изравянето му, но и достигнато на 200 милиона абонати в YouTube.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Един за всички, всички срещу Брад Пит - тежките думи на децата на актьора

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха през 2016 г., само две години след като сключиха брак. Преди месеци стана ясно и че в същия период, по време на полет със самолет, актьорът е влязъл в конфронтация с най-големия си син Мадокс, след като момчето защитило майка си в конфликта й […]