Ето как изглежда Мария след побоя и развода с Миро СНИМКА

Фолк звездата Мария е решила окончателно да скъса с предишния си живот и съвсем да изхвърли спомените от живота си с Мирослав Соколов, който в момента тя съди за причинени психически и физически травми. 

И съвсем естествено е една жена да предприеме промяна във външния си вид след приключване на отношения с даден мъж. И Мария не прави изключения. Тя реши да направи кардинална промяна във външния си вид, който бе одобрен от нейните почитатели. 
Изпълнителката на ретро хита “Спомен” мина в отбора на червенокосите. На тази крачка се решава веднага след скандалите с третия си съпруг, който я смля от бой наскоро и в момента върви дело по този случай. 

Запознати издават, че Миро не е агресивен и че певицата го е тласнала към това да й посегне. Говори се също, че чалга фурията не си е седнала на дупето и след сватбата със съпруг номер 3 и е продължила да вършее в леглата на мастити бизнесмени. Именно това вбесило Миро, който решил да й бие няколко шамара за назидание. 
Друга версия пък гласи, че от няколко седмици той е искал да се върне при бившата си жена и това никак не се харесало на Мария, която търсела повод да го предизвика и да бъде ударена, за да може да му измъкне част от богатството и да не остане съвсем без нищо след развода. 
Факт е, че вече мисли напред и иска да възроди музикалната си кариера с нови проекти и участия. Друг е въпросът, че заведенията вече не я искат, тъй като прави едни от най-скучните участия и не вкарва никакви хора./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Теди Велинова и Гергана Гунчева лъснаха в сайт на бардаци в Австрия СНЙИМКИ 18+

Теди Велинова, Виктория Джумпарова и Гергана Гунчева днес се вихрят на съвсем различни поприща, като спортната журналистка Гунчева дори стана Мис България през 2004 г. Софт порно клипът, който краси сайта на публичния дом е именно от времето, когато трите са си изкарвали хляба като моделки. В рекламата на сексклубовете […]

Subscribe US Now