Оливия Родриго – секси и провокативна

Оливия Родриго може и да е без половинка в момента, но открито показва, че увереността и самочувствието ѝ са още на ниво.
Това тя демонстрира разхождайки се по улиците на Ню Йорк, облечена в нощница. Съвсем наистина – не в просто тънка и къса рокличка, а действително облеклото ѝ за мекичкото легло у дома.
Визията на 19-годишната певица и актриса е секси, провокативна и изобщо не изглежда като да има за цел да пресъздава ефекта “току-що се събудих”.
А тъкмо обратното. Сатенената си черна нощничка с тънки презрамки и дантелено бюстие Оливия ефектно е съчетала с черни равни обувки и деликатни бели памучни чорапки. Просто очарователно.
Но все пак, за да запази полунебрежния тон на облеклото си, тя е избрала да остави косата си пусната дълга, на леки, но забележимо оформени вълни.
С цялостната си визия Оливия ни напомня, че и детайлите също са важни, като не е пренебрегнала маникюра и грима си. Ноктите си е оформила перфектно и лакирала в червено, а за лицето си е заложила на лек грим с по-открояващ се блестящ розов гланц за устни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Скалата е мек като памук

За Дуейн Джонсън семейството е най-важно от всичко. А най-голямата му слабост са двете му момичета Жасмин и Тиана. Актьорът не се притеснява да показва любовта и привързаността си към тях и, както самият той казва, “всеки мъж мечтае да има син, но всъщност има нужда от дъщеря”. Наскоро Скалата […]