Когато Скалата е мек като памук

За Дуейн Джонсън семейството е най-важно от всичко. А най-голямата му слабост са двете му момичета Жасмин и Тиана. Актьорът не се притеснява да показва любовта и привързаността си към тях и, както самият той казва, “всеки мъж мечтае да има син, но всъщност има нужда от дъщеря”.
Наскоро Скалата публикува сладко видео за четиригодишната си дъщеря Тиана Джиа. Въпреки внушителната си физика, държейки малката Тиа в скута си, Дуейн изглежда напълно уязвим.
А тя няма “абсолютно никаква представа колко много означава нейната любов и доброта за нейния баща”, прочувствено пише Джонсън в Instagram.
Във видеото таткото закачливо я нарича Синди Лулу – заради сплетената ѝ коса, подражавайки на Синди Лу Кой от филма “Гринч”.
“Един ден, след години, да се мотаеш в офиса на татко и да седиш в скута му, ще бъде последното място, на което ще искаш да бъдеш. Така че ще съм алчен и ще се възползвам от това, докато мога. Благодаря ти, че си толкова прекрасна с татко си T-Rex. Един ден ще разбереш”, добавя той.
Повече от един милион са сърцата за публикацията му, а милите коментари – над шест хиляди. “Ти си жива легенда”, пише фен. “Очарователна е! Обичам, когато си с нея! Ти си страхотен баща!” добавя друг. “Толкова е сладко!! Обзалагам се, че си най-добрият баща на света”, смята почитател на актьора.
Освен двете си дъщери от съпругата му Лорън Хашиян, Скалата е баща и на дъщеря си Симон от бившата си съпруга Дани Гарсия, пише Yahoo.
А децата на Дуейн са добре познати на феновете му – най-вече със своите пакости и щуротии. Така през юни той публикува видео, в което показва как Тиана и Жасмин са изрисували цялото му лице с маркер.
“Беше голямо предизвикателство да лежа в леглото тази сутрин, преструвайки се, че все още спя дълбоко, докато чувах малки стъпки, кикотене и шепнене… след това бавно пропълзяха на леглото ми и продължиха да рисуват по лицето ми.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как наричат принц Джордж и принцеса Шарлот в училище

Принц Джордж и принцеса Шарлот съвсем скоро ще започнат учебната година в ново училище. Както стана ясно, след преместването на семейството от Лондон в Уиндзор, децата ще учат в местното частно учебно заведение “Ламбрук”. Децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън ще бъдат съответно в пети и в трети клас. […]