Проблемите за Diddy продължават – още обвинения в изнасилване за рапъра

По-рано този месец рапърът Diddy бе обвинен от бившата си приятелка Каси в сексуален тормоз и изнасилване. Обвинения, които няма да стигнат до съда, защото само няколко дни по-късно двамата се споразумяха.
Към момента не е ясно при какви условия и какво е накарало Каси да оттегли обвиненията. Но това не означава, че проблемите за Шон Комбс, както е истинското му име, са приключили.
От Insider разбираме, че още една жена е обвинила рапъра в сексуално насилие. Джой Дикърсън-Нийл твърди, че през 1991 г., когато е била студентка, Diddy я е дрогирал и насилил сексуално.
Освен това обвинението се допълва от твърденията, че рапърът е заснело деянието си и след това го е показал на приятели. Разбира се, говорител на Diddy отрича обвиненията, като ги окачествява като изфабрикувани. А целта е да бъдат спечели някакви пари.
Дикърсън-Нийл твърди, че през 1991 г. Комбс я е поканил на среща, а след като са вечеряли я е завел в студиото си. Когато е тръгнала да слиза от колата обаче е усетила, че краката не я държат и затова мисли, че рапърът я е дрогирал по време на вечерята. 
В резултат на случилото се жената е изпаднала в депресия и е прекъснала следването си. Тепърва предстои да разберем дали Diddy ще постигне бързо споразумение и по това обвинение, или ще се стигне до съд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хари и Меган - нежелани на коледната трапеза в двореца, но роднините на Камила - да

Нови промени идват с ерата на Чарлз III в Коледа на британското кралско семейство. Все още не е известно дали херцогът и херцогинята на Съсекс ще прекарат последните дни от годината в Обединеното кралство и по-точно в имението Сандрингам, разположено в графство Норфолк, където по традиция британските монарси празнуват коледните […]

Subscribe US Now