Анелия сътвори нов гаф на сцената, очевидци изпаднаха в потрес СНИМКИ

Хонорарите на фолк певиците скочиха до небето и то повечето от тях за пеене на пълен плейбек. Искат да лапат пачки като световните звезди, но на сцената в чалготеките се държат като най-долнопробни кръчмарски певици. Точно такова поведение демонстрира Анелия по време на участието си във Велинград.

Изпълнителката на хита “Погледни ме в очите” се появи на сцената с рокля, с която обикаля вече година задимените клубове в страната. Но в разгара на вечерта тя сътвори и нов гаф, а хората в луксозния клуб останаха втрещени от “звездата” пред тях. 

Анелия не издържа да пее цял час на високи токчета и реши да се събуе и да продължи на бос крак. Публиката в СПА курорта е доста претенциозна и много изпълнители се жалват, че не успяват да ги вдигнат и са им нужни повече усилия, за да стане купона. Вероятно и самата Анелия в видяла зор, затова е решила да захвърли суетата и да се раздаде повече в танците, което може да се случи по-добре, ако е без обувки. 
Импровизацията не беше приета така радушно от всички посетители в заведението, както и от хората, които видяха снимките от въпросната вечер. “С този тоалет я виждаме много често, от година насам не го съблича. Толкова ли няма пари за други рокли?! А и какво неуважение е да се събуеш боса на сцената…”, коментират възмутени фенове в социалните мрежи. 

“Искат по една торба пари, а насреща не предлагат нищо. Не виждат ли, че вече залязват и все по-малко хора ходят на участия с изпълнител. Останаха малко тези, които наистина се раздават за публиката си и пеят на живо”, гласи друг коментар в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Майкъл Дъглас не може да откъсне очи от Катрин Зита-Джоунс

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са сред любимите ни двойки, не само защото и двамата са известни, а защото не спират да доказват, че нищо не е по-силно от любовта – нито възрастта, нито неодобрителните коментари, които чуват по свой адрес. Те са от онези холивудски двойки, за които все […]

Subscribe US Now