Кейт Мидълтън в неочаквана светлина

Британското кралско семейство може и да не присъства на кръщенето на малката Лилибет-Даяна, но титлата й вече е актуализирана на официалния му сайт – дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл вече е принцеса.
На този фон бъдещата кралица – съпругата на престолонаследника принц Уилям, се появи в неочаквана светлина.
Тя участва в учение на Ирландската гвардия, на която е полковник. Позицията й беше присъдена, след като Уилям стана принц на Уелс и, съответно, Полковник на Уелската гвардия.
Кейт Мидълтън се появи в камуфлажни дрехи край Салисбъри. Там тя се присъедини към обучението за първа помощ на пострадал, в практики по предотвратяване на бракониерство (те обучават парк рейнджъри в източна Африка), както ви такива по обезвреждане на мини в подкрепа на украинската армия.
Финалът на посещението й беше отбелязан с демонстрация на бойните система, ползвани от войниците. “Страхотно беше да бъда с гвардейците днес и да видя усилената им работа независимо от метеорологичните условия”, пише в официалните публикации на Мидълтън в социалните медии.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Стана ясно кой е мъжът, сложил годежен пръстен на разведената Жени Марчева

През 2021 г. Жени Марчева сложи край на 20-годишния си брак, а малко след това отново е на крилете на любовта и дори прилича на ученичка. Причината за разлъката така и не стана ясна, но дъщерите им останаха да живеят заедно с нея. Жени, която е на 48 години, явно вече […]

Subscribe US Now