Милионите, които Амбър Хърд е взела, за да е супергерой

Делото между Амбър Хърд и Джони Деп няма изгледи скоро да приключи. Е, това все някога ще се случи, разбира се, но към момента и представа си нямаме кой ще излезе като победител от него.
И двата лагера имат своите поддръжници, като тези на актьора изглеждат по-многобройни в социалните мрежи. Но за момента по-важното е какво казват и двамата, и свидетелите пред съда.
В поредното изслушване Амбър Хърд призна за някои неща, но отрече за други, в които е обвинявана. Тя също така твърди, че кариерата ѝ е понесла сериозен удар след твърденията на Джони Деп, че всъщност той е бил малтретираният във връзката им.
Пред съда Хърд каза, че участието ѝ в Aquaman and the Lost Kingdom е било сериозно застрашено. Припомняме, че в интернет въври петиция за премахването ѝ от втория филм за Аквамен, която към момента е подписана от над 4 милиона души.
Актрисата дори твърди, че първоначално ѝ е бил даден един сценарий, но в последствие той е бил заменен от друг, в който присъствието ѝ е било изрязано или ограничено. Амбър Хърд казва, че е била премахната цяла екшън сцена с нейно участие.
Според The Independent, от изслушването ѝ в съда става ясно, че за “Аквамен” (2018 г.) е взела един милион долара, към който са били добавени и бонуси от представянето на филма в бокс офиса. А за вторият филм възнаграждението ѝ е трябвало да се увеличи на два милиона.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Рени направи кръщене на сина си, но получи голям удар от... СНИМКИ

Певицата Рени реши да направи кръщене на по-малкия си син Аспарух. Ритуалът се състоя навръх нейния рожден ден, а сред поканените били само най-близките от обкръжението на талантливата звезда.  Изпълнителката на хита “Като птица” показа много снимки от кръщенето на сина си, но вниманието на по-наблюдателните фенове бе приковано от […]