Лиза Рина разкрива всичко за секса след 60-годишна възраст

Няма нищо ново в това популярни личности да обсъждат сексуалния си живот пред медиите. Когато обаче въпросните са хора са над 60 и решават да бъдат доста конкретни, няма как да не им обърнем внимание.
Лиза Рина – актриса и звезда от няколко риалитита, е на 60 и е съпруга на актьора Хари Хамлин, познат ни от “Момчетата от Медисън авеню”, “Сблъсъкът на титаните” и най-скоро “Вещиците от Мейфеър”.
Хамлин е на 72, а Рина се появи на корицата на американското Cosmopolitan, за да говори за “секса на хората над 60”. Според нея нивото на желание за секс на мъжете се променя с годините. “Такава е естествената еволюция в живота. И трябва да се научим как да съжителстваме, без да приемаме този факт като жени на лична основа.”
Звездата от Real Housewives of Beverly Hills допълва още, че е със съпруга й все още правят страхотен секс, просто “не се случва толкова често, колкото когато сме били 30-годишни. Което е нормално”.
Рина не пропуска да даде и съвети за хората, които искат сексуалният им живот да е на ниво. “Животът минава като скоростен влак и трябва да заделиш време на това да сте двойка, дори и ако трябва просто да излезете на вечеря, както и да правите секс, може дори да отидете в хотел за това.”
Лиза Рина казва още, че “много старателно” планира времето за секс на двойката вече 25 години. И все пак поясна, че е от малък град в щата Орегон, където през 60-те, когато е родена, сексът е бил тема табу. “Просто си добро момиче и не казваш как се чувстваш. Гледаш да си седиш тихо”, допълва тя пред списанието.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джеф Безос на 60

Днес, 12 януари, Джеф Безос става на 59 години. По този случай събрахме най-интересните факти от живота на милиардера, който доскоро се бе бетонирал на върха на класацията за най-богатите хора в света. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now