За какво е похарчил 9 милиона долара Матю Пери

От доста години се говори, че Матю Пери има какви ли не проблеми. Като за това свидетелстваха и папарашките снимки, на които определено не изглежда добре.
Е, актьорът вече е готов да разкаже своята история точно така, както смята за добре. В момента той промотира мемоарите си Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. И покрай всички интервюта, които дава, разбираме някои доста интересни неща.
Пред The New York Times Пери говори за това колко трудно му е било да спре алкохола. Актьорът дори твърди, че по пътя към трезвеността е похарчил колосалните 9 милиона долара. Матю Пери обаче не пояснява за какво точно са похарчени всички тези пари и за какъв период от време.
Но пък дава да се разбере, че е трезвен от 18 месеца. Което според People означава, че по време на специалния епизод на приятели, който бе излъчен през май миналата година, Пери също е бил напълно трезвен.
В интервю за People от миналата седмица актьорът каза, че е истинско чудо, че е жив след всички здравословни проблеми, които зависимостта към алкохола и наркотиците са му причинили. Но пък сега е благодарен за всичко, което има, и гледа напред.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Година след смъртта на Денис Теофиков: Приятелката му лее сълзи, взриви всички с тези думи СНИМКИ

Днес, 24 октомври, се навършва една година от смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков. Той угасна без време, а обстоятелствата около инцидента така и не станаха ясни. Семейството подозира, че умишлено са прикрити факти около случилото се.  Днешният ден е тъжен не само за неговите родители и приятели, но и […]