Какво е състоянието на Джейми Фокс почти месец след хоспитализацията

Новината за хоспитализацията на Джейми Фокс се появи в западните медии на 12 април. Тогава дъщеря му Корин Фокс (29 г.) сподели в изявление, че комикът е получил усложнение, но “за щастие, благодарение на бързите действия и страхотните грижи, той вече се възстановява”.
Какво точно е причинило влошаването на здравословното състояние на Джейми Фокс обаче така и не става ясно. Последно той е работил по филма Back in Action, в който си партнира с Камерън Диас. Миналият месец обаче тя е била забелязана да снима с двойник на актьора, който явно го е замествал.
Друг работен ангажимент, който Джейми Фокс пропуска, докато се възстановява, е игралното шоу Beat Shazam, в което ще го замества Ник Кенън, пише Us Weekly.
Комикът получи много благопожелания от свои приятели и колеги, сред които Кери Уошингтън, с която участва в “Джанго без окови”, както и Гарсел Бове. “Искам и имам нужда да се оправиш скоро, изпращам ти светлина, любов и молитви”, написа Бове в Instagram.
Няма и месец след хоспитализацията си, и самият Джейми Фокс се появи отново в социалната мрежа, като с пост той изрази своята благодарност. “Оценявам цялата любов!!! Чувствам се благословен”, написа той.
Явно актьорът вече се чувства по-здрав и укрепнал, а ние му пожелаваме да се възстанови напълно възможно най-скоро.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа пусна скандално ВИДЕО 18+, в което се опипва на интимни места

Певицата Андреа го е закъсала изключително много след раздялата с “Пайнер” и Кубрат Пулев. Някогашната топ звезда падна много ниско и й се налага да се излага по участия, за да предизвика все пак някакъв интерес.  Неадекватното й поведение на последните участия е добре изигран театър, с който цели името […]

Subscribe US Now